Tietoa meistä! – Kannattajat.fi

Tietoa meistä!

Hei ja kiva kun päädyit sivuillemme.

Olemme suomalainen verkkokauppa ja avasimme Kannattajat.fi -kaupan elokuussa 2016. Haluamme palvella suomalaisia sporttifaneja/kannattajia/seuroja kokoamalla yhteen paikkaan myyntiin kattavan valikoiman fanituotteita yli joukkue- ja lajirajojen.

Keskitymme tuotevalikoimassa eritoten suomalaisiin seuroihin sekä maajoukkueisiin ja  tulemme kasvattamaan valikoimaa laajemmaksi ja monipuolisemmaksi syksyn 2016 aikana. Ostamme myytävät seuratuotteet joko suoraan urheiluseuroilta tai niiden edustamilta virallisilta lisensoiduilta kumppaneilta. Tuotamme myyntiin myös omaa mallistoa, jonka aihepiirit vaihtelevat kausittain.

Meille on ilo ja kunnia olla mukana palvelemassa nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme monelle niin tärkeän aihealueen ympärillä. 

Toimintamme Kannattajat.fi:ssä on vasta alkutaipaleella, mutta osaamista ja kokemusta löytyy yli viiden vuoden kokemuksella Leijonakauppa.fi:n toiminnasta, aina perustamisesta syksyllä 2010, sen lopettamiseen 31.12.2015 saakka. 

Leijonakauppa tuli tiensä päätökseen sopimusteknisistä syistä, mutta polte tekemiseen jäi. Kannattajat.fi:ssä haluamme viedä suomalaista kannattajakulttuuria eteenpäin, mutta tällä kertaa omilla ehdoilla ja yli joukkue- ja lajirajojen. 

Otamme mielellämme vastaan tuote- ja lajiehdotuksia ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

Mukavia shoppailuhetkiä!

 

Terveisin,

Joni Kinnunen 

Yrittäjä